ΔΡΑΣΕΙΣ

«Πάσα στα θρανία» …διαδικτυακά!

1

Μια νέα εμπειρία είχαμε σήμερα στο σχολείο…

Η κυρία Μάγδα οργάνωσε μια συνάντηση με τον κύριο Σίσκο από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το πρόγραμμα λέγεται » Πάσα στα θρανία» και είναι αφιερωμένο στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Και τι δεν μάθαμε από την παρουσίαση που είχαμε !  Τι σημαίνει  «ευ αγωνίζεσθαι», ποιος θεωρείται  «βασιλιάς των σπορ»  και γιατί, που μπορεί να παίζεται το άθλημα του ποδοσφαίρου, γιατί είναι τόσο διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, τι σημαίνει να είσαι αθλητής, πως πρέπει να τρως, ποιοι μπορεί να παίξουν ποδόσφαιρο, πόσα χρόνια πριν εμφανίστηκε, πως λεγόταν στην αρχαία Ελλάδα;

Αυτά και τόσα άλλα γνωρίσαμε σε αυτή την όμορφη πρωινή διαδικτυακή μας συνάντηση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο κουίζ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Χρήστο και την κυρία Μάγδα που συνεργάστηκαν για αυτή την τόσο ωραία συνάντηση. Και από ότι μάθαμε δεν τελειώσαμε εδώ… Ακολουθούν και εκπλήξεις. Ανυπομονούμε!!!!

Στιγμιότυπο οθόνης (28) Στιγμιότυπο οθόνης (30) Στιγμιότυπο οθόνης (32) Στιγμιότυπο οθόνης (34) - Αντίγραφο Στιγμιότυπο οθόνης (35) Στιγμιότυπο οθόνης (36) Στιγμιότυπο οθόνης (37) Χωρίς τίτλο Καταγραφή


Στιγμιότυπο οθόνης (34)
Στιγμιότυπο οθόνης (33)
Στιγμιότυπο οθόνης (29)