Μαΐου2015

Χρόνια Πολλά με υγεία

Τα χρόνια μας πολλά στον κ. Κωνσταντίνο, στην Ελενίτσα μας, στον κ. Κώστα και στην Κωνσταντίνα μας      

περισσοτερα...

DSC04229

Επίσκεψη στο ενυδρείο της Ρόδου

Να σε αγναντεύω θάλασσα Και τι δεν αγνάντεψαν τα μάτια μας μέσα από αυτήν την επαγγελματική δουλειά των εργαστηρίων του πολυχώρου «Χαραυγή». Μας μάγεψαν όλα ό,σα περιεργαστήκαμε. Τι να πούμε για εκείνα τα πήλινα που άλλοτε έμοιαζαν ξύλινα, άλλοτε μαρμάρινα, άλλοτε χάλκινα; Τι να πούμε για εκείνους τους πίνακες και τα καράβια από ξύλα της…

περισσοτερα...

13 Μαΐου 2015

Η τάξη της κυρίας Ζωής Γιάννουστα, Στ1, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, θα έρθει στο σχολείο μας για να μοιραστούμε εμπειρίες από τη χρονιά που πέρασε.  

περισσοτερα...

7os diagwnismos

Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Η ιστοσελίδα μας  συμμετείχε στον 7ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων, που έγινε στο πλάισιο του 80υ Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις Τεχνολογίε της Πληροφορίας και της Επικοικωνίας. Δείτε τη βεβαίωση συμμετοχής εδώ.

περισσοτερα...

DSC09174

Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη Χάλκη

Ακόμη ένα νησάκι της Δωδεκανήσου άνοιξε την αγκαλιά του για να μας γνωρίσει τις ομορφιές του. Η μικρή, γραφική Χάλκη με το Νημποριό της και τα γραφικά ταβερνάκια της στο έμπα του λιμανιού της, με τα ψηλά περίτεχνα καμπαναριά των εκκλησιών της, το εντυπωσιακό ρολόι και τους ζεστούς και καλοσυνάτους ανθρώπους της. Η Χάλκη με…

περισσοτερα...

DSC09080

Ο Βασιλης Λουλές μαζί μας στη Ρόδο

 Στο 1ο Δημοτκό σχολείο μαζευτήκαμε σήμερα, έπειτα από πρωτοβουλία του σχολικού Συμβούλου της 3ης Περιφέρειας κ. Πέτρου

περισσοτερα...

07 Μαΐου 2015

Στις 07/05 το σχολείο θα είναι κλειστό, γιατί οι εκπαιδευτικοί θα πάρουν μέρος σε επιμόρφωση: Οπτικοακουστική Έκφραση και την Κινηματογραφική Παιδεία στο Σχολείο.

περισσοτερα...