Χωρίς κατηγορία

20 Δεκεμβρίου 2021

20 Δεκεμβρίου: «Παραμυθοϊστορίες στο δέντρο της αγάπης« . ..

Έφτασαν Χριστούγεννα!!!! Ακόμη μια χρονιά με τον «διάσημο ιό» να μας περιορίζει και να μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στις επιταγές του….

Τουλάχιστον αυτή τη χρονιά καταφέραμε να ανεβάσουμε την παραστασούλα μας….έστω και με προσαρμογές…

Πού θα την ανεβάσουμε; Μα που αλλού ; Στο ζεστό και φιλόξενο θεατράκι “Κιμωλία» της Χαραυγής, μετά από την ευγενική προσφορά της Καίτης και του Λάμπρου….

«Παραμυθοϊστορίες στο δέντρο της αγάπης« :ένα έργο που γράφτηκε από τη θεατρολόγο του σχολείου μας κ. Βίκυ και φέρνει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας σε ένα κόσμο που έχει αναστατωθεί από τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Οι ήρωες των παραμυθιών έχουν και αυτοί χάσει την ηρεμία τους και όλο και κάποιο λόγο βρίσκουν για διαπληκτισμούς…Το ελπιδοφόρο μήνυμα το φέρνει σε όλους ο γλυκός στρουμπουλούλης …Άγιος, που με ένα χαμόγελο και καλή καρδιά μας ενώνει όλους σε ένα γιορτινό ξεφάντωμα γύρω από το δέντρο της αγάπης….

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η παράσταση θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών»…. Όμως θα βιντεοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη για τους αγαπητούς μας γονείς στο ιστολόγιο του σχολείου μας.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε μικροί και μεγάλοι…

Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί όπως ξέρουμε και μας αρέσει!!!

ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ