ΔΡΑΣΕΙΣ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ρόδου…!!!

eeeekrodou

Με τους φίλους μας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ .

Μια δράση που ενώ ξεκίνησε σαν ιδέα ενός προγράμματος μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο των μεγαλύτερων μαθητών μας, κατέληξε να αποτελέσει δράση γνωριμίας και συνάντησης για όλα τα παιδιά μας.
Και από ό,τι φάνηκε η σκέψη και η απόφαση ήταν πολύ καλή. Όπως εξαιρετική και με υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού ήταν η υποδοχή που μας έκαναν ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ρόδου, το οποίο και μας φιλοξένησε για το σχολικό πρόγραμμα όλης της ημέρας.
Μια μέρα που είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε όλοι φίλους, συμμαθητές, αλλά και συναδέλφους που σε προηγούμενα χρόνια είχαμε συμπράξει, αλλά και να γνωρίσουμε παιδιά και συναδέλφους για πρώτη φορά.
Μια μέρα που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το εργαστήρι Γεωπονίας με την Χριστίνα ξεναγό και τον γεωπόνο κύριο Μάριο, να μας εξηγούν τι είναι η συγκομιδή, το κομπόστ, η φύτευση, το θερμοκήπιο. Σε αυτό το εργαστήρι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε φυτώριο ντοματούλες για σπορά την Άνοιξη. Ο ευγενικός κύριος Μάριος με την γλυκύτατη Χριστίνα μας χάρισαν και μια γλάστρα με τουλίπες που θα τις δούμε να λουλουδίζουν την Άνοιξη.
Στο εργαστήρι της κουζίνας και τι δεν κάναμε…. Βάλαμε πλυντήριο, τακτοποιήσαμε τα στεγνά πιάτα και ποτήρια στη θέση τους, φτιάξαμε ζύμη, ετοιμάσαμε τα υλικά για την πίτσα, την δημιουργήσαμε την ψήσαμε και φυσικά στο τέλος την γευτήκαμε και ήταν υπέροχη… Και όλα αυτά με την καταπληκτική κυρία Ευαγγελία που η υπομονή της και η καλοσύνη της μας έβαλε όλους σε τάξη….
Τι να πούμε για την εμπειρία με την γλυκιά κυρία Σταυρούλα στο εργαστήρι της πληροφορικής. Εκεί με το μαγικό πίνακα που τον άγγιζες και ήταν σαν οθόνη υπολογιστή…. Αυτό με το περίεργο όνομα… «διαδραστικό πίνακα»…
Και βέβαια συνάντηση δεν γίνεται χωρίς τραγούδι και χορό ….στο εργαστήρι μουσικής με την κυρία Μαρία.
Και βέβαια, ο κύριος Πανορμίτης ο Διευθυντής, η κυρία Αμαλία η Υποδιευθύντρια, και όλο το προσωπικό τόσο πρόθυμο και έτοιμο να μας βοηθήσει και να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα και φιλόξενα… Και τα κατάφεραν και με το παραπάνω!!!!!
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά…
Δείτε φώτο…